Vad är nu detta?

Här kommer jag att skriva ner alla mina favoritrecept på löpande band, alla recept är beprövade och goda!

Tanken är också att varva dessa med bilder och tips från hemmets matlagning - beprövat och nya utmaningar.



måndag 19 april 2010

Pasta Romanoff

4 portioner

1-2 gula lökar
2 msk smör
150 gram rökt skinka
300-400 gram Broccoli (färsk eller tinad från frysen)
1 dl grädde
½ dl vitt vin
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 dl riven parmesanost
280 gram pastasnäckor

Koka pastan. Skala och skiva löken, fräs i smör. Strimla skinkan och tillsätt den tillsammans med broccoli. Häll över grädde och vin, låt puttra 10 minuter. Salta och peppra och rör ner osten. Servera med pasta och grönsallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar